spelspins.se

Lär dig allt om casino

Red Flag Fleet Slot

Red Flag Fleet Slot är en annorlunda slot från WMS Gaming med ett pirattema från det gamla Kina. Spelet handlar om den legendariska kvinnan, och sedermera piraten, Ching Shih, som erövrade haven med sina piratskepp. Red Flag Fleet har med sina 6 hjul samt 192 vinstlinjer en unik uppbyggnad. Spelets hjul är dessutom byggda som en liggande pyramid som vänder på sig under free spins-rundorna. I Red Flag Fleet har du möjlighet att snurra hem funktioner som free spins, multiplikatorer och wild-symboler. Läs mer om spelet nedan!

Om Red Flag Fleet Slot

Red Flag Fleet är en spelautomat som är tillverkad av spelutvecklaren WMS Gaming. Spelet blev tillgängligt på spelmarknaden år 2014 och det som gjorde spelet extra uppmärksammat var dess ovanliga uppbyggnad. Dena slot har nämligen 6 hjul och 192 vinstlinjer samt en RTP på 96,04 procent. Dessutom är slotten fylld av spänning i form av pirater, piratskepp och bonusfunktioner som free spins. Grafiken håller en hög nivå, vilket uppskattas, räkna dock inte med avancerade animationer eller funktioner. Här finns inte heller några bonusspel, men detta kompenseras med mängder av free spins.

När det gäller insatser erbjuder Red Flag Fleet ett bra spann, vilket gör att spelet passar de allra flesta spelare och deras plånböcker. Spelet har en hög volatilitet och är du därför en spelare som gillar att snurra hjulen för en hög insats kan du göra det i denna slot. Här kan du vinna mellan 12 upp till hela 40 free spins och du kan även vinna upp till x50 din insats. I free spins-läget förvandlas dessutom 2 till 3 hjul till vilda hjul!

Insatser och vinstlinjer

Red Flag Fleet har den intressanta och ovanliga uppsättningen med 6 hjul som börjar med två rader på det första hjulet, för att sedan utökas med en rad per hjul. Det sjätte hjulet har sju rader. Spelet har 192 vinstlinjer, vilket verkligen kan öka dina chanser till vinst. De 192 vinstlinjerna är däremot fasta, så du kan inte ändra antalet aktiva vinstlinjer för att justera din insats.

För att ändra insatserna i slotten ändrar du värdet på knappen “bet multiplier” till ett värde mellan 1 och 5 samt ändrar värdet på knappen “total bet”. Total bet-värdet kan variera mellan 0,4 euro till 100 euro och total finns här 26 olika värden att välja mellan. Detta gör att många olika spelare kan hitta en insats som passar dem och deras budget.

Spelets symboler

I Red Flag Fleet hittar du elva olika symboler. Fem av dessa är pirater, två manliga och tre kvinnliga, och de är tillsammans med Red Flag Fleet-loggan spelets högutbetalande symboler. Detta innebär att de kan betala ut riktigt höga vinster. Loggan är också spelets wild-symbol och denna kommer du att se en hel del av, då den dyker upp och fyller hela hjul på spelplanen.

Förutom dessa symboler finns också piratskeppet som har en dödskalleflagga. Den här symbolen är Red Flag Fleets bonus-symbol och det är med hjälp av denna som du låser upp free spins. För att aktivera free spins måste du landa minst 3–5 stycken symboler på hjulen. De fyra sista symbolerna i slotten är lågutbetalande spelkortssymboler (A, K, Q och J) i olika färger.

Bonusfunktioner

Red Flag Fleet är ett unikt spel med en enkel utformning. Här finns både wilds och bonus-symboler att hålla utkik efter!

Medan vinden blåser och skeppet knakar har du möjlighet att snurra fram wild-symboler i form av Red Flag Fleet-loggan. I basspelet är wild-symbolen ett substitut för alla andra symboler, förutom bonus-symbolen med piratskeppet. Detta innebär alltså att wild-symbolen kan hjälpa till att ersätta symboler för att skapa bästa möjliga vinst på hjulen.

Bonus-symbolen i Red Flag Fleet består som tidigare nämnts av ett piratskepp med en dödskalleflagga. Fångar du mellan 3 – 5 av dessa symboler någonstans på hjulen låser du upp free spins-rundan. Tre bonus-symboler belönar med 5 free spins och fyra belönar med 12 free spins samt en x12 multiplikator på din totala insats. Fem bonus-symboler ger dig 40 free spins och en x50 multiplikator på din totala insats!

Dessutom är wild-symbolen med Red Flag Fleet-loggan extra lönsam i free spins-rundorna. Symbolen kommer då att fylla två eller tre stycken hjul med wilds under varje free spin. Det här ökar såklart dina chanser att kamma hem riktigt stora vinster i free spins-läget! Du kan dessutom vinna ytterligare free spins i detta läge genom att landa fler bonus-symboler på hjulen.

Sammanfattning

Red Flag Fleet har ett spännande och annorlunda upplägg som gör att spelet blir extra spännande. Dessutom hjälper ljud och grafik till att skapa en strålande spelupplevelse. Vad som skulle ha höjt Red Flag Fleet ännu närmare skyarna är om det hade funnits ännu högre totalinsatser i spelet och ett interaktivt bonusspel, kanske med pirater. Bonusfunktionen i spelet är dock väldigt generös om du har turen på din sida!

WMS Gaming har helt enkelt skapat ett unikt spel som fångat mångas intresse. Extra överraskad blir du när du ser att du kan vinna upp till 40 free spins och en x50 multiplikator! Precis som livet som pirat kan detta spel både vara grymt och givande eftersom spelet har en hög volatilitet. Har du modet som krävs? Testa Red Flag Fleet idag!