spelspins.se

Lär dig allt om casino

Golden Egypt

Det finns mycket som är positivt med spelautomater, men framförallt att det är oerhört roligt och reglerna är enkla. Du behöver inte ha några speciella förkunskaper eller talanger för att spela Golden Egypt spelautomaten, du behöver endast luta dig tillbaka och njuta. Med sina 25 vinstlinjer och med IGT som spelleverantör blir du inte besviken på detta spel. Du har en stor möjlighet att vinna samtidigt som du får uppleva ett roligt spel. Vill du veta mer, så fortsätt att läsa!

Om Golden Egypt

Golden Egypt Slot är precis som det låter, en spelautomat med ett fantastiskt egyptiskt tema. När du spelar denna spelautomat slängs du in i en egyptisk värld, du kan alltså befinna dig i Egypten utan att egentligen behöva åka dit. Spelet är även tillgängligt i din mobil, surfplatta eller i din dator, så du kan ta dig en välbehövlig resa precis när det passar dig. Samtidigt har du faktiskt har chans att vinna pengar istället för att lägga dem på dyra flygbiljetter.

IGT är spelleverantören bakom detta spel och de är välkända för sina högkvalitativa spel. Golden Egypt spelautomat är inte sämre med sin fantastiska grafik. Spelet innehåller klara färger och är en av de bättre videospelautomaterna på marknaden när det kommer till sin kvalitet. I denna spelautomat så finns det 25 stycken vinstlinjer, vilket är ett vanligt antal. Spelet är fullt med extra funktioner och vinstsymboler så att dina vinstmöjligheter ökar. Genom att lyckas pricka in rätt symbolkombinationer kan du kamma hem riktigt fina vinstsummor.

Vinstmöjligheter

Golden Egypt är en spelautomat som passar dig, oavsett om du vill satsa stort eller lite mindre. Den minsta summan som du kan satsa är 2,50 kronor och den högsta summan är 5 000 kronor, detta gäller under en spelrunda. Med vinstlinjer till ett antal av 25 stycken så har du alltså möjligheten att vinna en större summa, om du lyckas få fram rätt symboler.

Som mest kan du vinna 300x din insats på varje snurr. Är du en som storsatsar kan du alltså satsa 5 000 kronor och därmed vinna 1 500 000 kronor på endast en runda! Det är en möjlighet som är sällsynt när det kommer till spelautomater. Med hjälp av bonusfunktioner så kan vägen till vinsten bli ännu enklare, du har inte mycket att förlora.

Symboler

Genom att spela Golden Egypt så får du ta del av antikens Egypten. Det finns 5 stycken hjul och 4 stycken rader i detta spel, vilket gör att maximalt 20 symboler syns på skärmen samtidigt. Det är ett bra antal för att kunna hålla koll på vad som händer och vilka symboler som dyker upp. Symbolerna håller även samma färgtema så det ser snyggt ut.

Framförallt finns det många symboler av smycken i detta spel. Det är allt från ringar till kors med juveler på och det gör att spelet känns exklusivt. De riktigt snygga och spännande symbolerna är dock de som verkligen följer temat av det antika Egypten. Däribland inkluderas de traditionsenliga pyramiderna som är riktigt klassiska när man tänker på Egypten. Symbolerna och temat på detta spel är verkligen snyggt gjort.

Spelfunktioner

Självklart innehåller även Golden Egypt en massa spännande funktioner som kan ge dig extra vinster.

Det finns en del symboler som helt slumpvis dyker upp för att erbjuda dig en bättre vinst. Däribland finns det ett guldmynt, en bonussymbol eller en Farao och dessa kan dyka upp på alla olika hjul. Så det gäller att hålla utkik efter dem, då de kan förvandlas in till en rad av wild-symboler.

En annan symbol att hålla utkik efter är pyramidsymbolen som är ännu en bonussymbol. Lyckas du få tre eller fler att dyka upp på en runda så får du gratis spinns. 3 stycken bonussymboler ger dig 5 stycken gratis spinns, 4 stycken bonussymboler ger dig 10 spinns och 5 stycken bonusar ger dig 15 gratis spinns.

Något av det bästa med möjligheten att få gratis spinns är att du kan lyckas att spela gratis. Lyckas du fånga upp tillräckligt många bonussymboler så får du ett antal gratis spinns. Med dessa kan du spela vidare helt gratis och kamma hem en del mynt i vinst samtidigt som du kan vinna ännu fler gratis spinns!

Sammanfattning

Är du en spelfantast som har testat en mängd olika spelautomater och är ute efter att testa ännu fler? Eller är du kanske en nybörjare när det gäller spelautomater? Oavsett så är Golden Egypt en spelautomat som kan rekommenderas för dig. Den är enkel att förstå, om du är helt ny, men den innehåller även en massa spännande funktioner för dig som är erfaren.

Golden Egypt är en spelautomat med ett spännande tema. Du får möjligheten att besöka en spännande värld, nämligen antikens Egypten. Med en helt fantastisk grafik, 25 stycken vinstlinjer och ett antal spännande symboler så kommer du inte att bli besviken. Med en högsta vinst på 300x din insats kan du vinna stora summor. Vad väntar du på? Testa att spela redan nu!