spelspins.se

Lär dig allt om casino

Joker Jester

Joker Jester är en spelautomat från NextGen Gaming. Spelets tema kretsar runt jokrar med en snygg designad plattform. Joker Jester tar dig iväg på en resa fullpackad med bonusar, wilds och höga chanser till vinster. Spelet är uppbyggt av 5 hjul och 3 rader där du kan använda dig av 20 vinstlinjer när du spelar. Högsta vinsten i spelet ligger på 500 mynt. Detta är en slot där du har möjligheten att öka på spelkassan rejält. Läs vidare för att ta reda på mer!

Om Joker Jester

Utvecklaren av spelautomaten är ett känt namn när det kommer till slots på nätet. Det är nämligen NextGen Gaming som ligger bakom spelet. Spelautomaten släpptes redan 2013 men fortsätter att växa i popularitet eftersom plattformen håller en såpass hög standard. Temat kretsar runt jokrar med ett tecknat och färgglatt tema. Du kan använd dig av max 20 vinstlinjer och kan även ändra dina satsningar genom att justera vilket värde mynten ska ha med en stor bredd. Spelet har en RTP på 95,97 %.

Jokern är karaktären som du ska titta efter i denna spelautomaten. Jokern har även olika föremål som kommer att gynna dig när de trillar ner på hjulen. NextGen gaming har kastat in flera olika bonusfunktioner som hjälper dig på traven till att kamma hem storvinster. Spelet har en ganska humoristisk karaktär med färgglada symboler som skulle kunna vara taget direkt ur en tecknad serie. Spelautomaten finns tillgänglig i din webbläsare i datorn samt i dina mobila enheter så att du kan spela på resande fot.

Insatser och vinstlinjer

Beroende på vilken nivå du gillar att spela på finns det flera inställningar som du kan ändra för att anpassa spelet efter dina behov. Spelautomaten använder sig av fem hjul som tillsammans skapar tre rader. Spelet har en RTP på 95,97 % så förvänta dig att pengarna kommer att trilla in på ditt spelkonto. Högsta vinsten i spelet ligger på 500 mynt.

Innan du börjar spela kan du ställa in vilken nivå du ska spela på. Genom knappen som föreställer ett kugghjul öppnar du upp kontrollpanelen. Här kan du först och främst ställa in antalet vinstlinjer som ska vara aktiva under varje spel. Sedan ställer du in myntvärdet från 0.01 till 25.00. Du kan satsa mellan 2 kronor och 5 000 kronor per snurr.

Symbolerna i spelet

Spelet har snyggt designade symboler som föreställer olika föremål. Först har du spelkortssymbolerna som kommer i olika glada färger. De två högst värda symbolerna är slottet och gitarren. Dessa symbolerna ger dig 400 och 250 mynt om du skulle lyckas få 5 symboler samtidigt på någon av vinstlinjerna. Wild-symbolen i spelet föreställer en färgglad joker med ett stort leende framför en mönstrad bakgrund.

Scatter-symbolen föreställer tre färgglada bollar med en bakgrund beståendes av stjärnor och mönster. Spelet har sedan två olika bonussymboler. Den första föreställer en korg med en massa ägg i. Den symbolen är även markerad med texten “Bonus”. Den andra bonussymbolen föreställer en tunna i trä med texten “Bonus” markerat. Alla symbolerna i spelet är i form av bilder, utan några rörliga animationer.

Bonusfunktioner

Lär dig mer om wilds, scatters och bonussymboler i spelet

Wild-symbolen är den symbolen som föreställer den glada jokern i spelet. Denna symbolen kan matchas med alla de övriga symbolerna förutom scattern och bonussymbolerna. Spelet har även en “Jester wild”-funktion, funktionen kan aktiveras när som helst under huvudrundan. Detta resulterar i ett jokern hoppar fram och förvandlar ett slumpvis antal symboler till wilds.

“Juggle Bonus” aktiveras om du landar symbolen med äggkorgen på hjul ett, två och tre. Detta aktiverar ett bonusspel där jokern börjar jonglera med tre ägg. Du kan välja att ge jokern flera ägg vilket höjer vinsterna men även gör det svårare att gissa rätt. Priserna är myntvinster och spelet går i flera nivåer, ifall du förlorar faller du ned till senaste säkerhetsnivån.

“Barrel Bonus” aktiveras om du landar symbolen med tunnan på hjul tre, fyra och fem. Här gäller det att välja rätt bland tunnorna som presenteras framför dig på skärmen. Vinsterna består av mynt och du kan fortsätta att gissa tills du väljer den tunnan som jokern gömmer sig i, då spelet tar slut.

Sammanfattning

Joker Jester är ett spel som är skapat av NextGen Gaming. Spelautomaten är välgjord och temat kretsar runt jokrar. Spelet är uppbyggt av 5 hjul och 3 rader, där du kan välja att spela med upp till 20 vinstlinjer aktiva under varje snurr. Du kan även justera myntvärdet när du spelar från 0.01 till 25.00. Spelet består utav väldesignade och färgglada ikoner av olika föremål.

Joker Jester har flera olika bonusmoment vilket är ett stort plus för dig som spelar. Spelet har wild-symboler, scatter-symboler samt två bonussymboler. Bonussymbolerna låser upp välgjorda bonusspel där du gör aktiva val. Spelet har ingen musik i bakgrunden vilket hade varit trevligt. Detta spel är för dig som gillar bonusar med aktiva val, samt ett färgglatt tema. NextGen Gaming har lyckats bra i skapandet av denna slot.